Termeni si conditii

1. Modalitati de plata

 

Ramburs

 

Alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti. In cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare.

 

Plata online prin card bancar sau PayPal

 

SC Adara Natural Cons SRL nu vinde online prin intermediul mijoacelor de plata electronice (card bancar). Daca credeti ca preferati aceasta metoda de plata, scrieti-ne si in scurt timp o vom implementa pentru Dvs.

 

 

2. Livrare

 

Livrareaprin Posta Romana este gratuita pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 320 RON.

Pentru comenzi cu valoare egala sau mai mare de 330 RON, se acorda reducere de 50% din tariful de livrare prin curier rapid FanCourier sau Urgent Curier, in Bucuresti sau in tara.

 

Posta Romana

 

Timpi de distributie: 5-7 zile lucratoare. Veti primi un aviz in cutia postala care va va anunta despre venirea coletului si va trebui sa mergeti la oficiul postal sa il ridicati.

Tariful pentru livrarea prin Posta Romana este de 10 RON in Bucuresti si 18 RON in tara (in cazul in care comanda este inferioara la 320 RON). Daca doriti expedierea cu serviciul Prioripost al Postei Romane, va rugam sa faceti o mentiune in acest sens in Pasul 1 al comenzii, la rubrica Detalii Suplimentare pentru Comanda. Tariful pentru Prioripost este de 17-18 lei/colet de max. 1 kg si creste in functie de greutate.

 

Curierat Rapid

 

Timpi de distributie: 24 - 48 ore lucratoare. Serviciul de curierat rapid Fan Curier sau Urgent Curier garanteaza livrarea pachetelor in timp de 24 ore. Totusi exista cazuri cand din anumite motive (ce nu depind de noi) produsul sa fie livrat in 48 ore.

Livrarea se face pana la usa dvs.

 

Tariful pentru livrarea prin curierat rapid este de 20 lei (TVA inclus) /colet de max. 1 kg in tara si 16 lei (TVA inclus)/colet de max. 1 kg in Bucuresti. Pentru depasirea greutatii, ca si pentru kilometrii suplimentari se taxeaza suplimentar. Va vom informa cu exactitate asupra costului transportului in momentul in care vom confirma telefonic comanda Dvs.

 

Alti termeni si conditii:

 

3. Confirmarea comenzii
Procesare si livrarea comenzii sunt conditionate de confirmarea telefonica a comenzii si adresei de livrare. In cazul furnizarii unui numar de telefon incorect sau la care clientul nu poate fi contactat (telefon inchis timp de 24 de ore, numar nealocat), comanda nu este expediata si operatorii www.bioremed.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele prejudicii cauzate de aceasta imprejurare.

4. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.bioremed.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

 

5. Schimbarea termenilor si conditiilor
SC Adara Natural Cons SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
SC Adara Natural Cons SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

6. Drepturi de autor
Continutul site-ului www.bioremed.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea SC Adara Naural Cons SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul SC Adara Natural Cons SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

 

7. Confidentialitate
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre SC Adara Natural Cons SRL numai in scopul declarat al acestui site vezi si capitolul Confidentialiate. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
SC Adara Natural Cons SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

 

8. Corectarea informatiilor eronate
SC Adara Natural Cons SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

9. Politica de returnare

 

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b)

 

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. Va vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce dvs returnati produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 

In cazul renuntarii la un produs, va vor fi restituiti banii printr-un transfer bancar sau prin mandat postal.

 

Nu puteti returna un produs desigilat sau din care ati consumat.

 

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.

 

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

 

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

 

In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

 

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa comenzi@bioremed.ro. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la adresa:

 

SC ADARA NATURAL CONS SRL, Bucuresti, Sector 3, str. Cercelus nr. 64, cod postal 031408

 

10. Responsabilitati
SC ADARA NATURAL CONS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sie-ului www.bioremed.ro, de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

SC ADARA NATURAL CONS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului www.bioremed.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din bioremed.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate pe site au titlu informativ si nu inlocuiesc sfatul medicului sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa bioremed.ro nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament; utilizarea produselor si a informatiilor prezentate pe www.bioremed.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de produse si in situatiile in care se impune, sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor, iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Fotografiile produselor pot sa fie diferite de imaginea reala a produselor. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o noua comanda de produse. Preturile finale sunt exprimate in lei. SC ADARA NATURAL CONS SRL este o societate neplatitoare de TVA, ca urmare preturile afisate pe site sunt preturile finale, cu care Dvs. Achizitionati produsele, la care nu se adauga TVA.

 

Produsele prezentate pe acest site sunt grupate pe categorii de produse si tipuri de afectiuni, pentru toate varstele. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se pastra la loc uscat, ferit de caldura. A nu se lasa la indemana copiilor. Suplimentele alimentare (prezentate pe acest site) nu inlocuiesc un regim alimentar variat si/sau exercitiile fizice de intretinere necesare si nu se substituie recomandarilor medicale de specialitate