Modalitati de plata

Ramburs

 

Alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti. In cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare.

 

Plata online prin card bancar sau PayPal

 

SC Adara Natural Cons SRL nu vinde online prin intermediul mijoacelor de plata electronice (card bancar). Daca credeti ca preferati aceasta metoda de plata, scrieti-ne si in scurt timp o vom implementa pentru Dvs.

 

 

Livrare

 

Livrarea prin Posta Romana este gratuita pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 320 RON.

 

Se aplica o reducere de 50% la tariful de livrare prin curier rapid, daca valoarea comenzii este egala sau mai mare de 330 RON.

 

 

Posta Romana

 

Timpi de distributie: 5-7 zile lucratoare.

 

Veti primi un aviz in cutia postala care va va anunta despre venirea coletului si va trebui sa mergeti la oficiul postal sa il ridicati.

 

Tariful pentru livrarea prin Posta Romana este de 10 RON in Bucuresti si 18 RON in tara (in cazul in care comanda este inferioara la 320 RON).

 

Daca doriti expedierea cu serviciul Prioripost al Postei Romane, va rugam sa faceti o mentiune in acest sens in Pasul 1 al comenzii, la rubrica Detalii Suplimentare pentru Comanda. Tariful pentru Prioripost este de 15-17 lei/colet de max. 1 kg si creste in functie de greutate.

 

Curierat Rapid

 

Timpi de distributie: 24 - 48 ore lucratoare.

 

Serviciul de curierat rapid Fan Curier sau Urgent Curier garanteaza livrarea pachetelor in timp de 24 ore. Totusi exista cazuri cand din anumite motive (ce nu depind de noi) produsul sa fie livrat in 48 ore.

 

Livrarea se face pana la usa dvs.

 

Tariful pentru livrarea prin curierat rapid este de 20 lei (TVA inclus) /colet de max. 1 kg in tara si 16 lei  (TVA inclus)/colet de max. 1 kg in Bucuresti. Pentru depasirea greutatii, ca si pentru kilometrii suplimentari se taxeaza suplimentar. Va vom informa cu exactitate asupra costului transportului in momentulin care vom confirma telefonic comanda Dvs.