Ulei Pin

5,35RON

Adauga in Cos:
  


Specia: Pinus silvestris

Planeta dominata: Marte

Calitatea esentei: Yang


Componenti principali: pinen, limonen, silvestren.
Pinul este un conifer impozant care creste mai ales in Nord-estul Rusiei, in Scandinavia si Nordul Europei. Se cunosc in prezent peste 80 de specii ale acestui arbore magnific.
Aproape necunoscut civilizatiei antice egiptene, Pinul a fost insa extrem de apreciat de greci si arabi, care i-au recunoscut calitatile curative. El se folosea in special in infectiile pulmonare sub forma de inhalatii. S-a constatat ca populatiile care locuiesc in apropierea padurilor de Pin au foarte rar probleme respiratorii.
Vaporii de ulei esential ajung in caile respiratorii odata cu inspiratia, producand aici o serie de efecte benefice, mai ales in cazul celor care sufera de maladii respiratorii.
Utilizare pentru trup si suflet
Uleiul de Pin este un antiseptic puternic, foarte eficient in cazuri de bronsita, laringita, gripa, tuse, raceala; usureaza respiratia si decongestioneaza sinusurile. Se utilizeaza sub forma de inhalatii, baie, masaj.
Proprietatile antiseptice sunt de asemenea benefice asupra infectiilor sistemului urinar, cum ar fi: cistitele, nefritele, pielitele si prostatitele, mai ales cand este folosit sub forma de bai.
Pentru a trata reumatismul, artrita si nevralgiile se aplica comprese.
Uleiul esential de Pin este foarte bun pentru a improspata mirosul incaperilor, atunci cand este folosit sub forma de candele.
O metoda placuta de a alunga stresul si oboseala unie zile lungi este de a face o baie sau sauna cu ulei de pin.
Uleiul de Pin este util in stari de slabiciune si oboseala, debilitate generala. El aduce o nota de prospetime si abordare pozitiva a vietii.  • 6 Stoc
  • Produs de: Fares
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 22 March, 2010.