Echinacea

11,50RON

Adauga in Cos:
  


ECHINACEA 60comprimate

 

ECHINACEA (Echinacea purpurea)
Este o plantă înaltă de peste un metru, cu flori mari şi roşii, aclimatizată la noi, fiind adusă din Statele Unite ale Americii. Celebritatea şi-a câştigat-o prin efectele sale imunostimulatoare extrem de puternice, fapt care o recomandă în tratarea unei game impresionante de afecţiuni şi tulburări: de la guturai, gripă şi infecţii respiratorii acute şi cronice, până la reumatism infecţios, dermatoze rebele şi diferite forme de cancer. În medicina indienilor americani însă această plantă este creditată şi cu alte efecte - de "purificare a sângelui", de detoxifiere a întregului organism, iar extern de vindecare rapidă a rănilor şi de împiedicare a cangrenei. Deşi tinctura este forma de administrare cel mai frecvent utilizată, planta luată sub formă de pulbere are adesea efecte mai puternice, inclusiv în afecţiunile grave, cum ar fi boala canceroasă, leucemia, tumorile benigne.

 

PROPRIETATI
imunostimulent puternic (polizaharidele cu greutate moleculară mare pe care le conţine intensifică fagocitoza), antibiotic bun (mai ales speciile E. angustifolia şi E. pallida), bacteriostatic prin inhibarea hialunoridazei (toate speciile de echinacea), antiviral bun, diaforetic bun, depurativ mediu, analgezic uşor, antitoxic bun.

ADJUVANT
-guturai, faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronşită, pneumonie (adjuvant), gripă, infecţii respiratorii în fază acută;
- profilaxia bolii canceroase;
- boli ganglionare, infecţii cu stafilococ auriu;
- reumatism infecţios, eczeme infecţioase recidivante;
- herpes (adjuvant), hepatită virală A, B, C, D;

 

ADMINISTRARE
PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: de 3-4 ori pe zi câte 1-2 comprimate.
PENTRU COPII ÎNTRE 5 ŞI 14 ANI: de 3 ori pe zi câte ˝-1 comprimat.
Pentru a obţine un efect optim, comprimatele se administrează sublingual, înainte de mese.

 

CONTRAINDICAŢII
Intoleranţă la lactoză.
Se recomandă administrarea cu prudenţă în cazul gravidelor şi a femeilor care alăptează.  • 4 Stoc
  • Produs de: Dacia Plant
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Thursday 11 February, 2010.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...