o Laptisor de matca pur Bio 100 gr

139,50RON

Adauga in Cos:
  


Actiune:
imunizant general, stimulent biologic cu actiune energizanta; ajuta la refacerea celulei nervoase, reduce colesterolul din sange, rol deosebit in metabolismul celular.


Recomandari :
Rezistenta la efort, refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive, menopauza, in stari de oboseala, surmenaj, astenie, lipsa poftei de mancare, randament psihic scazut, anemii, anorexii.


Contraindicatii :
La persoane cu polialergii (alergice la un spectru foarte larg de substante) pot aparea alergii la laptisorul de matca. Practica de pana acum demonstreaza ca aceste cazuri de alergii la laptisorul de matca sunt foarte rare.  


Diabet :
consumat ca atare, nu modifica indicele glicemic.


Compozitie :
Laptisorul de matca PUR este cunoscut ca produsul natural cel mai bogat in vitamina B5.


Acidul Pantotenic (vitamina B5), in organism se transforma in coenzima A  care actioneaza benefic asupra sistemului nervos şi a glandelor suprarenale, de aici si porecla de "vitamina antistress". De asemenea, participă la formarea şi regenerarea pielii şi mucoaselor, în metabolismul lipidic.  


Un fapt mai putin cunoscut este ca laptisorul de matca PUR este mai bogat in complexul de vitamine B - respectiv B1,B2,B3,B5,B6,B8,B12 - decat drojdia de bere.
10  HDA este o substanta activa importanta, prezenta numai in laptisorul de matca, facand din el un super aliment.
10 HDA combate bacteriile (bacteriile gram-pozitive, care includ tipurile staph si strep), ciupercile si virusii. Stimuleaza productia de splina si celule limfatice, iar acestea din urma produc anticorpi care elimina substantele toxice din organism (radicalii liberi) si lupta importiva raspandirii bolilor ajutand, de asemenea, la intarirea generala a sistemului imunitar.


Laptisorul de matca mai contine : aminoacizi esentiali (lizina, metionina, valina,leucina,fenilalanina) saruri minerale, oligoelemente, glucide, lipide.

 

Mod de administrare :
Adulti : 1-2 lingurite de dozare, adica  0,5-1 gr/zi .
Copii : 1 lingurita de dozare, adica 0,5 gr/zi.
Se administreaza sublingual pana la dizolvarea totala ( cca.5 min.)
Optional, omogenizat in miere  (ex.10 gr Laptisor PUR la 500 gr miere, adica o concentratie de 2%) se recomanda 1-2 linguri la adulti, 1-2 lingurite la copii.
In ambele forme, ca atare sau in amestec, se recomanda a fi consumat, dimineata, inainte cu 20-30 de minute de prima masa a zilei.
Fiecare cutie contine 1 lingurita de dozare care, umpluta moderat, are 0,5 gr.


Mod de pastrare :
Se pastreaza la frigider la 2-4șC.


Amestecat cu miere (vezi: Mod de administrare) poate fi pastrat o perioada lunga, in afara frigiderului, in conditii optime.  • 1 Stoc
  • Produs de: Api Vitalis
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 16 March, 2010.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...