Ulei de catina

8,50RON

Adauga in Cos:
  


Compusii liposolubili din uleiul de catina reprezinta un complex polivitaminic cu actiune regeneratoare asupra metabolismului celular.
Principiile active continute sunt, in principal - caroteni, vitaminele D, E, F, K, deci toate vitaminele liposolubile, dar si o serie de produsi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare. De asemenea contine lecitine sub forma usor asimilabila ( saruri de calciu si magneziu), acizi grasi nesaturati din care se remarca acidul - linolic ca precursor al multor enzime organice.

ACTIUNE:
- tonifiant general, antianemic, vitaminizant;
- imunomodulator;
- are actiune sinergica cu interferonul ; si in special contribuie la sinteza proteinelor materie prima pentru interferoni;
- protector coronarian;
- antiaterosclerotic;
- incetineste procesul de imbatranire prin consumarea radicalilor liberi nedoriti;
- imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice;
- prin continutul mare in - caroten, previne aparitia cancerului;
- in administrarea externa, este un bun cicatrizant, avand un remarcabil efect dermoregenerator, antiinflamator, nutritiv;
- este un excelent protector impotriva radiatiilor solare sau de alta natura.

INDICATII:


Uz intern:
Profilactic: incetinirea proceselor de imbatranire si prevenirea aparitiei cancerului, tonic general in situatii de stress, imunomodulator.
Adjuvant: tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice (psoriazis, LED forme cutanate), afectiuni ORL cu componenta atrofica si inflamatorie, afectiuni cardio-vasculare fiind un bun protector coronarian, afectiuni ale aparatului digestiv. Are activitate deosebita in hepatite cronice, afectiuni uro-genitale, afectiuni neurologice si psihice.
Se evidentiaza in mod deosebit activitatea antianemica.
Are un rol exceptional in stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare (hemeralopie, prezbitism, keratomalacie, miopie, astigmatism, hipermetropie, glaucom, cataracta) prin continutul mare in - caroten..
Uz extern: tratamentul local al eczemelor, arsurilor termice si chimice, degeraturilor, alergodermiilor, psoriazisului, ranilor cu vindecare lenta.
Este singurul produs natural recunoscut pentru activitatea de protectie impotriva radiatiilor solare sau de alta natura.
Uz cosmetic: este folosit la prepararea cremelor antirid si nutritive, a gelurilor si lotiunilor de protectie si intretinere pentru toate tipurile de ten.

PRECAUTII
Nu exista date in literatura referitoare la siguranta administrarii in sarcina si lactatie.



  • 5 Stoc
  • Produs de: Solaris plant




Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 22 March, 2010.