Raceala Si Gripa Antiinfectios

11,75RON

Adauga in Cos:
  


Ce contine acest produs?
scoarta de salcie (Cortex Salicis), cretusca (Herba Ulmariae), sovârv (Herba Origani), extract de scoarta de salcie (Cortex Salicis), extract de Astragalus (Astragalus membranaceus), usturoi (Allium sativum).


Ce alte substante mai contine acest produs?

Acest produs nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.

 

Cum actioneaza acest produs?
Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului în salicilati, compusi înruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul în ulei esential, sovârvul fluidifica secretiile bronsice, favorizând expectoratia, având si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare. Scoarta de salcie si extractul de salcie contin salicina, compus cu o structura similara aspirinei (alternativa naturala a aspirinei) având bune proprietati antiinflamatoare si febrifuge. Salicilatii din scoarta de salcie sunt mai bine tolerati de organismul uman decât aspirina sintetica, având actiune antiinflamatoare, antipiretica (de scadere a febrei), analgezica.
Saponinele, flavonoidele si polizaharidele din Astragalus îi confera acestuia proprietati tonice, de adaptare a organismului la variatiile factorilor interni sau externi, stimulând sistemul imunitar la persoanele care sufera de diferite infectii; este eficient în caz de infectii respiratorii, având proprietati antivirale; reduce durata si frecventa simptomelor neplacute aparute în caz de raceala si gripa.
Principiile active din usturoi au proprietati antiinfectioase, antiseptice, bacteriostatice si bactericide asupra unui spectru larg de bacterii si virusuri. Are proprietati naturale antibiotice, cu efect în multe tipuri de infectii respiratorii fiind totodata un bun tonifiant al organismului. Are de asemenea proprietati febrifuge, fluidifiante a secretiilor bronsice, sedative si antigripale, util în profilaxia si tratarea infectiilor respiratorii.
Prin asocierea în doze optime a produselor vegetale prezentate anterior, se asigura o actiune complexa antiinflamatoare, antiinfectioasa, antivirala, analgezica, febrifuga, decongestionanta, antitusiva.


Când sa utilizam acest produs?
Acest produs se va utiliza la debutul unei viroze, la aparitia primelor simptome, si ca tratament de fond în sezonul rece la bolnavii care fac frecvent infectii ale cailor respiratorii superioare.


Când este contraindicat sa utilizam acest produs?
Ulcer gastro-duodenal în faza acuta.


Se poate utiliza acest produs concomitent cu alte medicamente?
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.


Ce alte precautii mai trebuie luate când utilizam acest produs?
Persoanele cu ulcer gastro-duodenal în antecedente vor folosi cu prudenta acest produs.


Copiii pot sa utilizeze acest produs?
Copiii peste 7 ani pot consuma produsul.
Pentru copiii care nu pot înghiti capsule întregi, se recomanda administrarea continutului cu miere, suc de fructe sau gem.


Care este doza recomandata?
Copii 7-14 ani: 1-2 capsule/zi, dupa mesele principale.
Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 capsule/zi, dupa mesele principale.
Continutul unui flacon ajunge pentru cura minim recomandata de 7 zile.


Care este durata unei cure?
Cura dureaza 7-14 zile în infectii ale cailor superioare, respectiv 2-3 luni ca tratament de fond în timpul iernii.
Se poate consuma acest produs în timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest produs nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.


Ce efecte secundare are acest produs?
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.  • 6 Stoc
  • Produs de: Fares
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 22 March, 2010.