Argila granule 100 gr

10,00RON

Sold Out

Fie ca este de data recenta, fie ca suferiti de constipatie cronica, starea dumneavoastra se va ameliora folosind acest produs. Evident, intestinul este lenes, lipsit de vigoare, si are nevoie de ajutor.

Retineti - valabil în toate cazurile de constipatie - aceasta pulbere contribuie la “reeducarea” intestinelor dumneavoastra. În plus, consumati, zilnic, un pahar mare cu apa simpla, neacidulata sau ceai, de regula dimineata, pe stomacul gol. Fiti fara grija, va veti relaxa oricât de severa este forma de constipatie de care suferiti. Întareste musculatura intestinala, reface flora gastrica, inhiba proliferarea agentilor patogeni din colon.

Este trofic biliar, hepatic si intestinal. Înlesneste peristaltismul - contractarea si dilatarea segmentelor tubului digestiv - astfel ca alimentele sa înainteze pâna la nivelul anusului. Favorizeaza evacuarea, ca digestia alimentelor sa se deruleze în conditii optime. Amelioreaza munca intestinelor lenese, fara a le irita si perturba.

Daca sunteti constipat, sunteti si nervos; nu va puteti trata constipatia fara sa va tratati si starea de nervi. În completare, va oferim ceaiul antistres. Învatati sa va destindeti, sa va relaxati. Dupa fiecare masa, respirati profund, de 20 de ori, umflând la maximum abdomenul în inspiratie si sugându-l, pe cât posibil, în expiratie.

Daca Favilax nu este suficient de prompt în a va rezolva definitiv aceasta suferinta, suntem în masura sa va ajutam cu o schema de tratament care contine o gama de preparate cu actiune sinergica, rapida, cu efect de durata, ireversibil chiar. Regleaza tranzitul intestinal, asigura organismului oligoelementele (calciu, magneziu) de care are nevoie. Drept urmare, dispar contractiile, spasmele si crampele.

Favilax este ajutorul ideal în curele de slabire. Este diuretic si laxativ, reconfortant, placut la gust si usor de administrat.

Recomandari: constipatie

Mod de administrare:
Sub forma de pulbere: Se ia jumatate de lingurita planta pulbere, seara, înainte de culcare, cu un pahar de apa sau ceai.

Prezentare: pungi de 50 g

Pastrare: la temperatura camerei, în locuri ferite de umiditate excesiva si de lumina solara  • 0 Stoc
  • Produs de: Favisan
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Thursday 11 February, 2010.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...