Miere de Manuka Nature's Nectar UMF 15+ (500 gr)

149,00RON

Sold Out

Manuka (Leptospermum Scoparium), este un arbore pitic care creste in Noua Zeelanda si in sud estul Australiei. In Australia se mai numeste si “arbore de ceai” deoarece frunzele sunt folosite si pentru obtinerea unui ceai delicios. Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale.
Universitatea Waikato (Hamilton, Noua Zeelanda) a organizat o unitate de cercetare a acestei mieri miraculoase (Waikato Honey Research Unit). A fost creat standardul numit Unique Manuka Factor (UMF) care determina gradul puterii antibacteriene a mierii. Astfel, mierea de Manuka poate sa aiba UMF de la +5 pana la UMF +20/+25.
In ianuarie 2008 prof. Thomas Henle de la Universitatea Tehnica din Dresda, Institutul de Chimie Alimentara a identificat Methylglyoxal ca fiind principiul activ in Mierea de Manuka. Acesta este aratat pe eticheta produselor cu indicele MGO. De exemplu: MGO 100 reprezinta 100 mg de Methylglyoxal per kilogram.

 

Mierea de Manuka este consideranta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural avand un spectru extrem de larg de actiune, fiind singura miere din lume care distruge urmatoarele microorganisme bacteriene si fungice: Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (Staph infections), Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium,
Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac), Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital, Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE).
Este de asemenea, deosebit de eficienta in ameliorarea: problemelor sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri; racelilor, durerilor de gat , simptomelor de gripa, problemelor gingiilor; artrita, acnea, herpesul labial, scabia, eruptii cutanate, arsuri, ulcer, infectii, intepaturi de insecte, paduchi, piele uscata, herpes, rani , dureri musculare, miros corporal neplacut, psoriazis, reflux gastric.

 

Mierea de Manuka distruge bacteriile prin actiunea directa asupra proteinelor bacteriene cheie. S-a demonstrat ca aceasta miere are mai multe proprietati curative decat antibioticele chimice fiind mult mai eficienta in tratamentul unor patologii decat antibioticele industriale.
Pentru intarirea sistemului imunitar se ia cate o lingurita de miere cu jumatate inainte de masa.
Pentru tratamentul diferitelor infectii produse de ciuperci sau bacterii sunt indicate 3 lingurite pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor.


Producator: Cammel's Honey Ltd. Noua Zeelanda, vanduta in Europa sub brand-ul Nature's Nectar, Marea Britanie (http://www.cammellshoney.co.nz/about/where-to-buy?zenid=b1ae6e0fa35ff0fda9f33ada198a99e4)  • 0 Stoc
  • Produs de: Camell's Honey Ltd. New Zealand
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Wednesday 26 May, 2010.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...